100% Garantie

Wij zijn er heilig van overtuigd dat Studeerpil jouw steun in de rug gaat zijn tijdens je tentamenweek, werkweek of gewoon wanneer je net wat extra concentratie nodig hebt. Wij geloven echt in de werking van de Studeerpil en daarom geven we jou een 100% tevredenheidsgarantie op ons product, zodat je Studeerpil risicovrij kunt proberen. Wanneer je er na 3 doseringen (6 capsules) achter komt dat Studeerpil toch niks voor jou is dan stuur je de verpakking gewoon terug en dan zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag weer netjes op je rekening komt te staan. Je dient de Studeerpil wel eerst zelf te bestellen, het is helaas niet zo dat wij gratis verpakkingen op sturen om te proberen.

Regels:

1. Het is belangrijk dat Studeerpil op de juiste manier wordt gebruikt. Gebruik daarom twee capsules per dosering, 30 minuten voor de maaltijd.

2. Je krijgt drie keer de kans om Studeerpil te proberen (6 capsules). Stuur je een verpakking naar ons op met minder dan 24 capsules dan komt het recht op de 100% garantie helaas te vervallen.

3. We storten het aankoopbedrag terug zodra we jouw geretourneerde pakketje hebben ontvangen.

4. Het pakketje moet binnen 60 dagen na aankoop zijn geretourneerd.

5. Stuur een mailtje naar info@studeerpil.nl voor verdere afhandeling.

Neem de Studeerpil nu 60 dagen op proef

BESTELLEN