Ingrediënten2018-10-25T17:15:16+00:00

Ingrediënten

Wat veel mensen vergeten is dat het brein brandstof verbruikt om te doen wat het doet, zeker als je hard aan het studeren bent gaat dit verbruik harder dan je denkt. Studeerpil zorgt ervoor dat er genoeg brandstof beschikbaar is voor het brein, zodat het optimaal kan presteren.

Na meerdere tests met tientallen verschillende ingrediënten te hebben voltooid, is de de volgende Studeerpilformule tot stand gekomen. Alle ingrediënten zijn op natuurlijke basis en van zeer hoge kwaliteit.

Cafeïne:

Cafeïne zorgt voor meer energie en helpt je beter te kunnen focussen. Daarnaast helpt cafeïne bij vermoeidheid.

Rhodiola Rosea:

Dit kruid met adaptogene werking zorgt ervoor dat je beter met stress om kunt gaan en helpt bij vermoeidheid. Daarnaast is Rhodiola Rosea verantwoordelijk voor een normale bloed circulatie, wat bijdraagt aan optimale cognitieve prestaties.

Acetyl-L-Carnitine:

Acetyl-L-Carnitine is een bewerkte vorm van Carnitine met als voordeel dat het goed door de hersenen kan worden opgenomen.  Acetyl-L-Carnitine is o.a. een energievorm voor de hersenen en ondersteunt hiermee het zenuwstelsel en zorgt voor een goed mentaal evenwicht. Acetyl-L-Carnitine heeft hiernaast ook een anti oxidatieve en daarmee een beschermende werking op de hersenen.

Mucuna Pruriens Extract (Levodopa):

Het Mucuna Pruriens extract is afkomstig van de fluweelboom en is een natuurlijke bron van L-Dopa. Het zorgt voor meer energie en wordt onder meer gebruikt als versterkend middel voor het zenuwstelsel.

L-Theanine:

L-theanine is een essentieel aminozuur dat onder andere in groene thee voorkomt. Het helpt bij stress, verbetert de concentratie en heeft een kalmerend effect. Dit is ook de reden dat veel mensen zich minder opgejaagd voelen na het drinken van thee, in vergelijking met koffie. Aangezien de Studeerpilformule ook cafeïne bevat is L-theanine het perfecte ingrediënt om het oppeppende effect van cafeïne te balanceren met het kalmerende effect van L-theanine.

N-Acetyl-L-Tyrosine:

Het verschil tussen normale l-tyrosine en n-acetyl-l-tyrosine is dat laatst genoemde een acetyl groep heeft op het molecuul. Het voordeel hiervan is dat n-acetyl-l-tyrosine een hogere biologische beschikbaarheid heeft en beter wordt opgenomen. Tyrosine is een voorloper van de door het lichaam aangemaakte neurotransmitters dopamine en adrenaline.

Vitamine B6:

Vitamine B6 stimuleert een goede werking van het immuunsysteem en zenuwstelsel.

Bestel nu

BESTELLEN