Pillen om te studeren

De Studeerpil is een pil die de concentratie verhoogt. De pillen zijn geproduceerd om beter te kunnen studeren of werken. Veel studenten zijn snel afgeleid tijdens het lezen en leren van de stof. De pil helpt om je te focussen op een bepaald onderwerp en de stof beter te onthouden. Het is jouw steun in de rug tijdens een belangrijke studiedag.

Studeren met pillen

Wanneer je gaat studeren met de pillen zal je merken dat je lang achter elkaar kunt werken. De pil zorgt ervoor dat je mentaal beter kunt presteren op het moment dat dit nodig is. Het blijft daarnaast wel belangrijk om af en toe een pauze in te lassen, dit is beter voor je lichaam én geest. Na een studiedag met een Studeerpil voel je je voldaan en heb je het gevoel productief te zijn geweest.

Innemen Studeerpil

De Studeerpil werkt het beste wanneer je deze inneemt op een lege maag. Bijvoorbeeld een half uur voor het ontbijt of een paar uur na je laatste maaltijd. Ben je gevoelig voor cafeïne? Dan kun je het beste één pil nemen, zo niet dan raden we je aan om twee pillen in te nemen. Gebruik niet meer dan vier capsules per dag, de pillen werken namelijk zo’n vier tot zes uur.

Combineren met koffie

Aangezien de Studeerpil per capsule ongeveer net zoveel cafeïne bevat als een kop koffie (80 mg), raden wij aan om naast de pil niet te veel producten met cafeïne te consumeren. Doe je dit wel, dan kan het lastig zijn om in slaap te komen of kun je last krijgen van hoofdpijn of rusteloosheid. Ben je een echte koffieliefhebber? Wees dan niet bang om je dagelijkse kopje te drinken, houdt het echter bij één à twee kopjes.

Heb je vragen of opmerkingen over de Studeerpil? Neem dan gerust contact met ons op!

pillen om te studeren
BESTELLEN